Followers

Wednesday, September 19, 2012

Kekeliruan Vitamin C Organik, yang mana satu ori?

Assalamualaikum,
Akhir-akhir ini saya kerap menerima pertanyaan,
"Kak, betul ke vitamin C organik tu vitamin C Shaklee?"

Saya terdiam. Hmm...saya tak ada la pulak nak siasat apa yang orang lain jual.
Tapi, rasanya baik saya kongsikan beberapa lagi info berkenaan vitamin C Shaklee berdasarkan FAQ.

Apa no. Kelulusan KKM?
MAL07010987XC
No KKM Vit C Shaklee

Di mana Vitamin C ini dikilangkan?
Holland, USA.

VITAMIN C DARI HOLLAND


Ini gambar stok vitamin C saya yang sangat laris. Selain Vitamin C, Vitamin E, B-Complex dan ESP adalah hot product untuk peminat vitamin kecantikan :)
Jadi, sudahkah anda mendapatkan produk yang sahih no KKM, jelas tempat pengeluarannya?

Berhati-hati membeli, dan berhati-hati juga dengan testimoni. Saya berpendapat, adalah lebih bijak membeli kerana kebaikan vitamin yang kita perlukan. Jangan dikaburi oleh testimoni semata-mata. Pengguna bijak wawasan kita. Hehe. 

*Beli ikut keperluan, bukan ikut iklan*
 
Harga: RM92.50
180 biji
 
**************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee anda yang sah.
Hubungi tuankalsum[at]gmail.com atau SMS/whatsapp/call: 019-9598249 untuk maklumat lanjut.

**Konsultansi percuma selama bergelar pelanggan saya :)
**Oh, nak jadi ahli dan dapat manfaat jadi pengedar Shaklee, juga dipersilakan hubungi saya. 

4 comments:

  1. macam mana nak beli or dapatkan ek? harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @adni shakeela,
      Boleh PM akak, SMS/whatsapp 0199598249 atau emel tuankalsum[at]gmail.com
      untuk dapat best price :)

      Delete
  2. syahira syamsuddinMay 3, 2013 at 6:31 PM

    akak, dekat farmasi ada jual tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam syahira. vitamin c shaklee takde jual kat farmasi.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...