Followers

Wednesday, January 14, 2015

Produk Sakit Lutut Eksklusif, Sangat Berkesan Dan Tak PerluTahan Sakit Berurut

Produk sakit lutut yang paling saya sukai ialah...produk yang telan sekali terus beri kesan luar jangka. Pengalaman sendiri (mungkin terseliuh) dua tiga hari susah nak lipat kaki hingga susah nak sujud dan duduk antara dua sujud. Selepas dua tiga hari bertahan hingga tak mampu menahan, saya cuba-cuba telan 2 biji AJHT, 2 biji Ostematrix dan 1 biji B Complex. Kesannya, Alhamdulillah, memang tak sangka! Esoknya dah OK, lega tak boleh cerita.
 
 
Nak kena urut?
 
Sebelum saya ambil keputusan mencuba, ibu cadangkan saya pergi berurut saja. Tapi, malulah kan. Sebab sakitnya bukan saja di pergelangan kaki, tapi melarat hingga ke urat betis dan paha. Dan mesti tak tahan sakit kena urut. Duduk tak buat apa pun dah sakit, ini nak bagi orang tambah tekanan kat tempat sedia sakit tu. Lagilah sakit.
 
Sakitlah kena urut! huhu
 
 
Sebelum ini memang dengar dan baca perkongsian keberkesanan produk ini. Ada yang kata emak yang susah berjalan dah boleh meniti perlahan-lahan. Ada perubahan yang ketara berbanding sebelumnya. Yang sakit pergelangan tangan, boleh pusing-pusing tanpa rasa sakit. Yang susah nak rukuk dan sujud, boleh solat sempurna. Yang selalu sakit tapak kaki tiap kali bangun pagi, bangun setiap hari dengan rasa selesa dan gembira.

Surirumah yang selalu sengal-sengal di sendi hingga terbengkalai kerja rumah pun puas hati dengan kesan yang dia alami. Sekarang ni bukan main ligat dia selesaikan kerja rumah, siap boleh teman suami join marathon tu. 
Perubahan-perubahan positif yang dikongsi  ini bukan saja menggembirakan mereka, malah menjadi inspirasi untuk saya bagi menghadiahkan pada emak yang selalu sakit betis dan lutut. Kerana itu, tika kecemasan saya boleh je makan AJHT dan Ostematrix. Memang dah tersedia di rumah. Pernah dengar kan, 'what you give, you get back?" Hehe. Apa yang saya beri untuk emak, kan dah boleh guna untuk diri sendiri. Selamat tak payah berurut.
 
Kenapa saya berani bagi produk ini untuk emak dan makan sendiri berbanding ubat sakit urat/sakit lutut tradisional mahupun jamu di pasaran? Ini kerana, keluarga saya di Kelantan. Kelantan ni dekat sangat dengan Thailand. Produk ubatan Thailand biasa dijual di keda-kedai di Kelantan. Ubat tanpa deskripsi, yang tak ada cop KKM, tak tahu kandungan asalnya. Tentulah bahaya.
 
Pilihan lebih selamat, bagi AJHT yang dibuat dari ekstrak jagung, mengandungi Glucosamine, dan diperkaya dengan ekstrak Boswelia yang punya kajian  sah mengenai keberkesanannya untuk mereka yang menderitai sakit lutut, sakit kaki, sakit urat. Kemudian tambah dengan Ostematrix, yakni kalsium untuk menguatkan tulang. Nak lagi best, tambah Omega Guard yang meredakan keradangan saraf.
 
AJHT, Omega Guard dan Ostematrix - gabungan mantap untuk sakit lutut dan sakit urat
 
Cubaan makan AJHT dan Ostematrix sebagai pengganti ubat sakit lutut mujarab pada saya. Kalau anda nak cuba dan rasai keberkesanan produk yang selamat ini, boleh hubungi saya sekarang. konsultansi percuma tau :)
 
Kalau ada sakit urat, sakit sendi, boleh cuba.
 
 
 
 
Nak Produk Sakit Lutut Yang Berkesan dan Selamat?
********************************************************************
SMS/CALL/WHATSAPP: 019 959 8249 (Yong)
Pengedar Shaklee Pulau Pinang
Penghantaran ke seluruh Malaysia,Brunei, Singapore dan Indonesia
Ke mana saja yang ada servis Poslaju!
  
********************************************************************
KONSULTANSI PERCUMA, HARGA TERBAIK
Pilih yang selamat, pilih dengan bijak.
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...