Followers

Monday, September 2, 2013

Kebaikan Set Bersalin Shaklee Yang Perlu Dimiliki Semua Ibu

Set Bersalin Shaklee pilihan ramai ibu berpantang di Malaysia. Ia bagaikan satu fenomena. Kebaikannya tersebar hingga ke Singapura, Brunei dan Indonesia -- satu Nusantara! Respon ibu-ibu selepas menggunakan vitamin semulajadi ini hampir sama. Semuanya gembira, puas hati dengan pelaburan sedikit yang memberikan banyak keuntungan dan kebaikan tak terduga.

Kebaikan Set Bersalin Shaklee Untuk Ibu berpantang

 • Tenaga pulih dengan cepat. Malah ada yang cakap, lepas guna vitamin ni, tak rasa macam berpantang. Lagak tak seperti orang baru bersalin. Cergas! Perbezaan ketara didapati bagi ibu yang pernah bersalin tanpa menggunakan set bersalin Shaklee dengan kelahiran yang menggunakan sepenuhnya set berpantang yang hebat ini. Kata mereka, ruginya tak kenal Shaklee dari awal.
 • Seri wajah kembali dalam beberapa hari lepas bersalin. Maklum lah orang tengah pantang ni biasanya nampak pucat tak bermaya. Kerana kehilangan darah yang banyak ketika melahirkan, tenaga yang digunakan untuk meneran, dan juga berjaga malam melayan orang baru.
 • Luka bersalin samada bersalin normal atau ceaser, kering dengan cepat.
 • Berat turun secara konsisten
 • Insyaallah penyusuan juga lebih mudah. Ini kerana nutrien yang didapati daripada set berpantang dan menyusu ini membuat ibu berasa lebih tenang secara emosi yang mempengaruhi pengeluaran susu, serta tambahan kalsium, ESP dan alfafa yang menjadi penggalak kepada penghasilan susu. Senang hati kan bila boleh menyusukan dan baby kenyang, tidur nyenyak tanpa banyak ragam?
 • Kulit lebih mulus dan bersih. Ini kerana adanya B-Complex yang membuat kulit lebih bermaya, dan ESP yang menjadi protien utama yang menjaga, memulihkan dan menghasilkan sel-sel baru yang sihat.


Kebaikan Set Besalin Shaklee Untuk Suami

 • Isteri sihat, suami bahagia kan? ;)
 • Tak perlu mencium bau-bau tidak menyenangkan seperti jamu-jamu.  Isteri tetap wangi!
 • Jimat banyak! Ini kerana satu set berpantang Shaklee ni boleh tahan sehingga 4 BULAN. Beli sekali, pakai lama. Kebaikannya pun banyak. Berbaloi dengan harga yang dibayar. Suami pun boleh tumpang makan sekali tau!
 • Set bersalin Shaklee selamat dan tiada kesan sampingan yang membahayakan buat ibu mahupun bayi. Ia dihasilkan melalui penyelidikan yang teliti menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi. Selamat dan tiada kesan sampingan sepatutnya menjadi FAKTOR UTAMA dalam setiap pilihan belian, kerana sekali terlanjur membeli ubatan yang mengandungi bahan kimia berbahaya, sesal tak sudah. Ia mengancam nyawa dan kesihatan dalam jangka panjang.

Kebaikan Set Bersalin Shaklee Untuk Bayi

 • Tiada kembung
 • Menyusu dan kenyang lebih lama
 • Bayi Shaklee mendapat nutrien penting dan kritikal di awal tumbesaran dari susu ibu
 • Berat bayi bertambah dalam kadar yang selamat -- tiada obesiti ye apabila bayi menyusu sepenuhnya dengan susu ibu.

Inilah dia set bersalin dan menyusu Shaklee yang patut dimiliki semua ibu.


Set bersalin basic untuk berpantang.


Set berpantang dan menyusu yang lengkap.

TAK SABAR NAK BERPANTANG DENGAN SET PANTANG POPULAR NI?
 
********************************************************************
 
SMS/CALL/WHATSAPP: 019 959 8249 (Yong)
Pengedar Shaklee Pulau Pinang
Penghantaran ke seluruh Malaysia,Brunei, Singapore dan Indonesia.
  
********************************************************************
 
KONSULTANSI PERCUMA, HARGA TERBAIK
Pilih yang selamat, pilih dengan bijak.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...