Followers

Monday, February 21, 2011

Testimoni Puan B ~ibu mengandung yang menggunakan set A.

Testimoni Puan B ~ibu mengandung yang menggunakan set A.
Puan B sedang sarat mengandungkan anak ketiga yang jantinanya masih menjadi teka teki. Beliau mengambil set A [basic set], sesuai untuk ibu mengandung. Set A dilengkapi vitamin C, B-complex dan vitalea (multivitamin). Katanya:
"hari kedua makan vitamin ni ada rasa pening sikit, tapi lepas tu dah ok. Baru ni ada pergi check up, Alhamdulillah tekanan darah dah naik dari 9.3 ke 10.6. Badan pun dah rasa makin kuat sikit"
Tekanan darah yang makin baik ini mungkin kesan dari vit D3 + kalsium dalam Vitalea seperti yang saya kongsikan dalam entri terdahulu.
Sambung Puan  B lagi,
"Slps ambil Shaklee, tak perlu tension-tension dalam "bilik termenung" dah. Memang Ok Shaklee ni. Saya akan continue makan Shaklee".
Alhamdulillah kerana Puan B dapat kebaikan dari Shaklee - sumber vitamin dari ekstrak tumbuhan semulajadi yang terjamin dan tidak perlu diragui. Semoga dipermudahkan kelahiran bayi ini :)
Berkenaan Set A, ianya sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung. Ibu-ibu yang mengambil set A tidak perlu lagi makan obimin dan asid folik yang dibekalkan doktor kerana kedua-duanya sudah terkandung dalam B-complex dan Vitalea. Tambahan Osteomatrix dicadangkan pada yang ingin tambahkan kalsium dalam diet harian dan juga ESP untuk lebih tenaga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...